Снимки: БулфотоСлед полицаите във Варна, на протест тази вечер излязоха и

...
Снимки: БулфотоСлед полицаите във Варна, на протест тази вечер излязоха и
Коментари Харесай

Полицаите в Бургас протестират: Породи се напрежение, защото трудът ни не е оценен

Снимки: Булфото

След служителите на реда във Варна, на митинг довечера излязоха и техните сътрудници от Бургас.

Причината за недоволството им е, че не са включени в листата на държавните чиновници, които ще получат спомагателни хонорари, написа Булфото. 

30 % нарастване на заплатите ще получат държавните чиновници, които са на първа линия в битката с ковид. Полицаите обаче не са измежду тях.

„ Породи се напрежение, тъй като трудът ни не е оценен “- уточни ръководителят на синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи в Бургас Генади Тенев.

„ Наравно с медиците мислим, че чиновниците в Министерство на вътрешните работи бяха и не престават да са изложени на максимален риск при изискванията на Covid – 19. Има и такива, които са инфектирани с ковид и то в резултат на контакти, свързани с осъществяване на служебните ни отговорности. Естествено, че се усещат обезпокоени, само че най-важното е, че досега те си правят работата. Не са спрели “- уточни той.

Служители от охранителна полиция и пандизите в района също поддържат настояванията на своите сътрудници.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР